Reforma

Yrityssaneerauksen hallintaohjelmisto

Reforma on yrityssaneerauksen ja liiketoiminnan ohjauksen apuväline. Reforman avulla muodostat menneistä ja tulevista toimenpiteistä arkiston, jonka kautta saneerausprosessia voidaan hallita selkeästi ja yksinkertaisesti.

Dokumentti- ja laskentamallit

Eri vaiheiden työtä helpottaa ja standardoi valmiit dokumentti- ja laskentamallit.

reforma-lara
Tekstit tuotetaan word- tekstinkäsittelyllä ja erilaiset laskelmat ja simuloinnit Excel-taulukkolaskenta-ohjelmalla. Olemassa olevat dokumentit voidaan tallentaa järjestelmään esimerkiksi pdf-muodossa. Arkisto yhdistää eri osat yhdeksi kokonaisuudeksi.
reforma-kuva
Käyttäjällä on vapaus päättää talletettavan tiedon määrästä ja tasosta riippuen. Tiedon käsittelyä helpottaa mahdollisuus syöttää ja tulostaa tieto eri muodoissa. Esimerkiksi velkojien tiedot voidaan ottaa vastaan sovitun mukaisella Excel-lomakkeella.

Älykäs integrointi arkiston, tekstinkäsittelyn ja taulukkolaskennan välillä mahdollistaa syötetyn tiedon käytön erilaisissa tulosteissa ja laskelmissa. Esimerkiksi tilinpäätöstiedoista saadaan pohja budjettiennusteelle.

Ohjelma istuu saumattomasti muuhun toimistoautomaatioon mahdollistaen tutut operaatiot alkaen dokumenttien skannauksesta aina sähköpostin lähettämiseen.

reforma-yritys-images-pics-reforma-art-1050-800

Järjestelmävaatimukset

  • Windows Vista, 7 tai 8
  • Microsoft Excel 2007
  • Microsoft Word 2007
  • SQL Server 2008 tai uudempi