Yhteistyokumppanit

Hyvinvointialueet

Helsinki Kanta-Häme Etelä-Pohjanmaa
Varsinais-Suomi Pirkanmaa Pohjanmaa
Päijät-Häme Pohjois-Pohjanmaa

Administer Oy

Hyviä käyttäjäkokemuksia Case- ja eFina-ohjelmistoista.

Uusi Case integraatio Administerin eFina-taloushallintopalveluun mahdollistaa Case-laskuaineiston siirron sähköisesti kirjanpitoon. Molempien ohjelmistojen käyttöönoton jälkeen taloushallintoon liittyvät mekaaniset toimenpiteet, jotka ovat juuri niitä eniten aikaa vieviä, on käytännössä ulkoistettu kokonaisuudessaan ohjelmistojen tehtäväksi. Aikaa jää taloushallinnosta saatavan tiedon analysointiin.

Integroidun eFinan ja Casen käyttöönotto vähentää kustannuksia, parantaa myyntisaamisten kiertonopeutta, tehostaa laskutusta sekä tuo yrittäjälle lisää vapaa-aikaa.

Toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Rovaniemellä.

www.administer.fi

Yhteistyökumppaneinamme toimii suuri joukko asianajo- ja lakiasiaintoimistoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on ollut kehitys yhteistyökumppani ETU-ohjelmistossa välitystilien ja lasten itsenäistymisvarojen hallinnassa.

Helsingin kaupunki

/Poti ohjelma on laajasti käytössä Vanhusten palvelutaloissa. Poti on kehitetty palvelemaan potilastilien hallintaa ja kirjanpitoa.

Päijät Sote

/Poti ohjelma on laajasti käytössä Vanhusten palvelutaloissa. Poti on kehitetty palvelemaan potilastilien hallintaa ja kirjanpitoa.

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue on ollut kehitys yhteistyökumppani ETU-ohjelmistossa välitystilien ja lasten itsenäistymisvarojen hallinnassa.
Scroll to Top