Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Hyvinvointialueet

Helsinki

Varsinais-Suomi

Länsi-Uusimaa

Kanta-Häme

Pirkanmaa

Päijät-Häme

Etelä-Pohjanmaa

Pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaa

administer-logo

Administer Oy

Hyviä käyttäjäkokemuksia Case- ja eFina-ohjelmistoista.

Uusi Case integraatio Administerin eFina-taloushallintopalveluun mahdollistaa Case-laskuaineiston siirron sähköisesti kirjanpitoon. Molempien ohjelmistojen käyttöönoton jälkeen taloushallintoon liittyvät mekaaniset toimenpiteet, jotka ovat juuri niitä eniten aikaa vieviä, on käytännössä ulkoistettu kokonaisuudessaan ohjelmistojen tehtäväksi. Aikaa jää taloushallinnosta saatavan tiedon analysointiin.

Integroidun eFinan ja Casen käyttöönotto vähentää kustannuksia, parantaa myyntisaamisten kiertonopeutta, tehostaa laskutusta sekä tuo yrittäjälle lisää vapaa-aikaa.

Toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Rovaniemellä.

www.administer.fi

administer-logo

Yhteistyökumppaneinamme toimii suuri joukko asianajo- ja lakiasiaintoimistoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Varsinais-Suomen hyvinvointialue valitsi Etu-ohjelmiston.

Etu-ohjelmisto kehitystyö jatkuu Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kanssa. J&K International Oy:n Etu-ohjelma on käytössä monissa suurissa kaupungeissa ja sen avulla itsenäistymisvarojen prosessin vaiheita voidaan yksinkertaistaa merkittävästi ja vähentää manuaalisen työn sekä työn prosessiin osallistuvien määrää. Etu-ohjelmasta on myös hyviä käyttökokemuksia mm. välitystilien hoidossa.

Ohjelman avulla yksi henkilö voi maksaa laskuja ja seurata tilitapahtumia yhdestä järjestelmästä. Näin saavutetaan välitön reaaliaikaisuus ja työn looginen jatkumo ilman työ turhia siirtämisiä eri prosessin vaiheissa eri henkilöille.

https://www.varha.fi/fi

turku-logo

Helsingin kaupunki

/Poti ohjelma on laajasti käytössä Vanhusten palvelutaloissa. Poti on kehitetty palvelemaan potilastilien hallintaa ja kirjanpitoa.

Päijät Sote

Päijät-Hämeen sote on ollut 6 v kehitysyhteistyökumppani Etu-ohjelmiston kehittämisessä aikuissosiaalityön välitystilien keskitettyyn hallintaan.

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue on ollut kehitys yhteistyökumppani ETU-ohjelmistossa välitystilien ja lasten itsenäistymisvarojen hallinnassa.