Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

administer-logo

Administer Oy

Hyviä käyttäjäkokemuksia Case- ja eFina-ohjelmistoista.

Uusi Case integraatio Administerin eFina-taloushallintopalveluun mahdollistaa Case-laskuaineiston siirron sähköisesti kirjanpitoon. Molempien ohjelmistojen käyttöönoton jälkeen taloushallintoon liittyvät mekaaniset toimenpiteet, jotka ovat juuri niitä eniten aikaa vieviä, on käytännössä ulkoistettu kokonaisuudessaan ohjelmistojen tehtäväksi. Aikaa jää taloushallinnosta saatavan tiedon analysointiin.

Integroidun eFinan ja Casen käyttöönotto vähentää kustannuksia, parantaa myyntisaamisten kiertonopeutta, tehostaa laskutusta sekä tuo yrittäjälle lisää vapaa-aikaa.

Toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Rovaniemellä.

www.administer.fi

administer-logo
actas-logo

Asianajotoimisto Actas Oy

Asianajotoimisto ACTAS Oy on vahvasti pirkanmaalainen oikeudellista neuvontaa ja asianajoa harjoittava yritys, jolla on toimistot Tampereella, Valkeakoskella ja Sastamalassa. Actas palvelee joustavasti ja nopeasti yli 30 vuoden kokemuksella, ja heidän mottonsa etenkin riitaisten asioiden hoitamisessa on: asiat riitelevät, eivät ihmiset.

 

Actas WebCasesta

“Webcase mahdollistaa ohjelman käytön ajasta ja paikasta riippumatta, mikä on tärkeätä usealla paikkakunnalla ja osaksi etätyötäkin tekeville asianajajille.”

“Webcase perustuu olennaisesti aiemmin tutuksi tulleeseen Case-ohjelmistoon, jolloin tietojen siirto ja uuden ohjelman käytön opiskelu eivät tuottaneet meille suuria vaikeuksia.”

“Ohjelma on laiteriippumaton, jolloin käyttäjien vaihtaminen, lisääminen ja vähentäminen tapahtuvat nopeasti ja yksinkertaisesti”

“J&K:lta olemme saaneet nopeasti apua ongelmatilanteiden ratkaisuun.”

Tutustu Asianajotoimisto Actakseen lisää täällä: www.actas.fi

turku-logo

Turun kaupunki

Turun kaupunki valitsi Virho-ohjelmiston.

Virho-ohjelmisto kehitystyö jatkuu Turun kaupungin kanssa. J&K International Oy:n Virho-ohjelma on käytössä monissa suurissa kaupungeissa ja sen avulla itsenäistymisvarojen prosessin vaiheita voidaan yksinkertaistaa merkittävästi ja vähentää manuaalisen työn sekä työn prosessiin osallistuvien määrää. Virho-ohjelmasta on myös hyviä käyttökokemuksia mm. välitystilien hoidossa.

Ohjelman avulla yksi henkilö voi maksaa laskuja ja seurata tilitapahtumia yhdestä järjestelmästä. Näin saavutetaan välitön reaaliaikaisuus ja työn looginen jatkumo ilman työ turhia siirtämisiä eri prosessin vaiheissa eri henkilöille.

www.turku.fi

turku-logo