Asiakkaitamme

Hyvinvointialue referenssit

Helsinki Kanta-Häme Etelä-Pohjanmaa
Varsinais-Suomi Pirkanmaa Pohjanmaa
Pohjois-Pohjanmaa Päijät-Häme

Etelä-Suomi

(alueella asiakkaina mm.)

Länsi-Suomi

(alueella asiakkaina mm.)

Asianajotoimisto Gummerus Ky

Asianajotoimisto Gummerus Ky on tamperelainen asianajotoimisto, joka on tarjonnut oikeudellisia asiantuntijapalveluita vuodesta 1939 lähtien. Olemme erikoistuneet rikosoikeuteen liittyvien toimeksiantojen hoitamiseen, mutta hoidamme myös perhe-, perintö- ja yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä konkurssipesiä ja yksityishenkilöiden velkajärjestelyitä.

Gummerus Ky Casesta ja WebCasesta

“Olemme käyttäneet Case-ohjelmaa vuodesta 2006 ja WebCase-ohjelmaa vuoden 2011 toukokuusta lähtien. Vaihdoimme WebCase-ohjelmaan, koska ohjelma mahdollistaa työskentelyn, internet-yhteyden avulla, missä ja milloin tahansa. Etäkäyttömahdollisuus parantaa laskutuksen reaaliaikaista seurantaa, koska toimenpiteet lisätään ohjelmaan entistä nopeammin ja tarkemmin. Olemme tyytyväisiä J&K International Oy:n halukkuuteen kehittää ohjelmaa ja reagoida tarvittaessa nopeastikin ohjelmassa ilmeneviin muutos- ja korjaustarpeisiin. Toimistomme on ollut mukana Oikeushallinnon sähköisen asianhallintajärjestelmän Romeon pilotoinnissa, joten on ollut tärkeää, että J&K on aktiivisesti kehittänyt sekä Case- että WebCase -ohjelmien sertifioimista Romeo-järjestelmään.”

Asianajotoimisto Gummerus Ky:n toiminnasta ja henkilökunnasta voit lukea lisää osoitteessa: www.gummerus.com

Asianajotoimisto Brander & Manner Oy

Brander & Manner on luotettava, laajalti arvostettu ja tunnettu kotimaisen sekä kansainvälisen yritysjuridiikan osaaja. Monipuolisten sopimusten neuvottelu ja laatiminen sekä yhtiö-, vero- ja insolvenssioikeudelliset asiat samoin kuin yritysjärjestelyt sekä näihin liittyvien riitojen ratkaiseminen ovat lakimiestemme päivittäistä työnkuvaa. Samalla huolellisuudella ja erityisosaamisella palvelemme myös yksityishenkilöitä kaikissa arkielämän juridisissa kysymyksissä. Laaja asiakaskuntamme koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä pörssiyhtiöistä, pkt-teollisuudesta, IT- ja bioteknologia-alan yrityksistä, perhe- ja pienyrityksistä sekä lukuisista yksityishenkilöistä.

Brander & Manner WebCasesta

“Erityisen tyytyväinen olen ollut uuteen mahdollisuuteen käyttää Case-ohjelmistoa netin kautta. Otimme WebCasen käyttöömme viime vuoden puolella ja kokemus on ollut ”vapautta”.”

Tutustu Asianajotoimisto B&M:n toimintaan lisää täällä: www.brander-manner.fi

Itä-Suomi

(alueella asiakkaina mm.)

Asianajotoimisto Heikki Oikkonen Ky

Asianajotoimisto Heikki Oikkonen Ky on monipuolinen ja ihmisläheinen lappeenrantalainen asianajotoimisto.

Hoidamme sekä yksityishenkilöiden että yritysten toimeksiantoja pääasiallisesti Kaakkois-Suomen alueella. Toimistollamme on vahvaa osaamista niin yritysjuridiikan, sopimusoikeuden, perhe- ja perintöoikeuden kuin insolvenssioikeudenkin alalla. Avustamme asiakkaitamme sopimusneuvotteluissa, oikudenkäynneissä ja viranomaisissa. Osaavaan henkilökuntaamme kuuluu neljä lakimiestä ja asianajosihteeri.

Tutustu Asianajotoimisto Heikki Oikkonen Ky:n toimintaan lisää täällä: www.lakipalvelut.net

Pohjois-Suomi

(alueella asiakkaina mm.)

Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy

Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy hoitaa yleisjuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja. Olemme erikoistuneet asuntokaupan vastuuongelmiin, sopimus- ja kiinteistöoikeuteen, perhe- ja perintöoikeuteen, työoikeuteen, vahingonkorvausoikeuteen ja metsä- sekä yhdistysoikeuteen liittyviin asioihin. Hoidamme myös rikosasioita.

Toimistomme tarjoaa myös liikejuridiikan palveluita. Hoidamme erityisesti yrityssaneerauksia, liike-elämän sopimusoikeuteen liittyviä asioita, yritys- ja sukupolvenvaihdosjärjestelyitä, yhtiöoikeudellisia asioita sekä yrityselämään liittyviä oikeudenkäyntejä ja muita riidanratkaisuja.

Toimistomme kuuluu valtakunnalliseen OpusLex-asianajotoimistojen verkostoon.

Lukkarila & Ahola J&K International Oy:sta

“Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön J&K International Oy:n kanssa”

Tutustu Asianajotoimisto Lukkarila & Ahola Oy:n toimintaan lisää täällä: www.lukkarila-ahola.fi

Scroll to Top