Tuotteet ja palvelut

Tuotteet ja palvelut

J&K International Oy tarjoaa monia erilaisia tuotteita ja palveluita.

Case on yli 20 vuoden kokemuksella kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Alunperin asianajotoimistoille suunniteltu ohjelmisto soveltuu myös muiden erikoisalojen tuntikirjanpitoon ja laskutukseen. Case:in saatavissa e-lasku lisäohjelmistona.

WebCasesta on verkkopalveluna käytettävänä toiminnanohjausjärjestelmä, joka antaa vapauden tehdä “paperityöt” siellä missä kulloinkin olet. Toimistoksi riittää internetselain ja -yhteys. Ohjelmisto on kehitetty asianajajien juttujen toimenpiteiden laskutuksen hallintaan. Tällä linkillä pääset katsomaan WebCase esittely- ja ohjevideoita.

Virho on helppokäyttöinen ja joustava Windows-ohjelmisto edunvalvonnan hallintaan. Ohjelmisto, jolla voidaan helposti hallita jopa satojen edunvalvonnan-asiakkaiden varoja yhdestä toimipisteestä. Virho moninkertaistaa tehokkuuden verrattuna samojen tehtävien tekoon yleisesti käytössä olevin metodein.

Etu on helppokäyttöinen ja joustava Windows-ohjelmisto itsenäistymisvarojen ja välitystilien hallintaan. Ohjelmisto, jolla voidaan helposti hallita jopa satojen välitystili- tai itsenäistymisvara-asiakkaiden varoja yhdestä toimipisteestä. Etu moninkertaistaa tehokkuuden verrattuna samojen tehtävien tekoon yleisesti käytössä olevin metodein.

Pesä on kehitetty yhdessä asianajotoimistojen kanssa tehostamaan konkurssipesien hoitoa ja ylläpitoa. Ohjelma tehostaa pesän rahatilanteen seuraamista, oleellisten tietojen kokoamista ja asiakokonaisuuksien hahmottamista. Jako-osuudet saadaan vaivatta.

POTI eli potilasvaratilien ylläpito-ohjelmisto on Windows-ohjelmisto, joka on tarkoitettu hoito- ja vanhustentaloissa olevien henkilöiden rahavarojen seurantaan.

Reforma on yrityssaneerauksen ja liiketoiminnan ohjauksen apuväline. Reforman avulla muodostat menneistä ja tulevista toimenpiteistä arkiston, jonka kautta saneerausprosessia voidaan hallita selkeästi ja yksinkertaisesti.