Case

Laki- ja asianajotoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä

Case on moderni digiajan ohjelmisto, jolla e-laskujen integroinnit pankkien infrastruktuuriin ja sähköisiin taloushallinnointisovelluksiin voidaan hoitaa vaivatta.

Case on yli 30 vuoden kokemuksella kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Alunperin asianajotoimistoille suunniteltu ohjelmisto soveltuu erinomaisesti myös muiden erikoisalojen tuntikirjanpitoon ja laskutukseen. Helppokäyttöinen ja edullinen ohjelma tehostaa toimiston työskentelyä ja vapauttaa aikaa varsinaiseen asianajotyöhön.

Juttu-sivu

Juttujen hallinta ja selailu hoidetaan keskitetysti, joten jutusta toiseen siirtyminen on helppoa.

Osapuolet-sivu

Osapuolista voidaan tallentaa hyvin monipuoliset tiedot.

Toimenpiteet-sivu

Toimenpiteiden lisääminen on nopeaa toimenpidehinnaston avulla. Ohjelma laskee automaattisesti yhteissummat, verot ja erilaiset maksuosuudet.

Laskut-sivu

Monipuolinen reskontra mahdollistaa laskujen tarkastelun. Laskut voidaan tallentaa myös PDF-muodossa, mikä helpottaa sähköistä laskunkäsittelyä ja arkistointia.

Suoritukset-sivu

Reskontrassa näkyvät myös laskuihin tulleet suoritukset.

Romeo-lasku

Case on Oikeusministeriön sertifioima ohjelmisto Romeo-järjestelmään, joten myös uudet sähköiset oikeusapulaskelmat onnistuvat vaivatta. Katso sähköisen oikeusavun toimintaperiaate.

Lisäksi ohjelmasta löytyvät monipuoliset tulosteet, erilaisia laskupohjia, diaari-ominaisuus dokumenttien hallintaan, osoiterekisteri, puheluiden seuranta, fataljit jne. Casea myös kehitetään jatkuvasti asiakkailta tulevien toiveiden perusteella, ja päivitykset voi noutaa sivuiltamme.

Casen käyttämiseksi vaaditaan työasema, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä. Myös 64-bittiset käyttöjärjestelmäversiot sopivat. Yksi tietokanta voidaan jakaa useiden tietokoneiden kesken lähiverkossa tai erilaisten verkkoratkaisujen avulla jopa eri paikkakunnilla.

Tutustu myös WebCaseen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Lähetämme myös mielellämme maksuttoman demoversion tarkempaa tutustumista varten.

Linkillä aukeaa esite koskien 1.4.2020 voimaan astuvaa verkkolaskulakia.
Play Video
Scroll to Top