Yritys

Olemme valtakunnallinen IT-alan yritys ja digitaalisten järjestelmien tuottaja.

Olemme valtakunnallinen IT-alan yritys ja digitaalisten järjestelmien tuottaja.

Olemme toimittaneet asianajo- ja lakiasiaintoimistojen laskutusjärjestelmiä ja toiminnanohjausohjelmistoja vuodesta 1988 yli kolmenkymmenenviiden vuoden ajan. Palvelutarjontamme on omilla ydintoimialoillamme monipuolinen ja laaja. Ohjelmistomme palvelevat asianajo- ja lakiasiaintoimistojen toiminnanohjausta ja konkurssipesien hallintaa. Toinen merkittävä toimiala on sosiaalitoimen välitystiliasiakkaiden ja lastenhuollon itsenäistymisvarojenhallinta, sekä vanhushuollon potilaskassojen ja edunvalvonnan tarpeet.

Palveluiden siirtyminen verkkoon ja mobiiliin tarjoaa uusia asioita, joissa kehitysmahdollisuudet ovat periaatteessa rajattomat. Viimeisempänä kehityksen kohteena on WebCase:en tehty mobiilikäyttöliittymä MobCase , joka monipuolistaa WebCase:n käyttöä. Älypuhelimella voit kirjata toimenpiteitä ym.

Yrityksemme on toimintansa alusta asti käyttänyt runsaasti eri alojen asiantuntijoita taatakseen parhaan mahdollisen tuotekehitystuloksen ja palvelun laadun. Useat tuotteemme ovat oman alansa markkinajohtajia ja pitkä kehityshistoria yhteistyössä käyttäjien kanssa on hionut ne erittäin toimintavarmoiksi ja helppokäyttöisiksi.

Tuotanto-osaamisemme ja tiimimme edustavat alamme teknistä huippua. Teemme työtä asiakkaamme lähtökohdista ja asiakasneuvonta toimii online-periaatteella, jolloin käyttäjä saavuttaa meidät heti.
Olennaisinta on, että asiakkuutemme ovat pitkäaikaisia luottamussuhteita, joista pisimmät ovat lähtöisin jo vuodelta 1988.

Luotettu kaikkialla Suomen lakitiimeissä

Case ja WebCase asiakkaitamme on sadat asianajo- ja lakiasiaintoimistot ympäri Suomea. Virho- Etu- ja Poti-ohjelmiemme käyttäjiin lukeutuvat kunnat ja kuntayhtymät ympäri Suomen, muun muassa Helsinki, Turku, Lahti sekä Tampereen kehyskunnat ym.

J&K:n hallituksen muodostavat Jarmo Puhakka, Santeri Puhakka ja Kati Nenonen.

Scroll to Top