Siirry sisältöön

Yritys

J&K International Oy on tamperelainen vuonna 1988 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiakas- ja tekniikkaorientoitunut IT-alan yritys, joka on kasvattanut tuotevalikoimaansa tasaisesti. Yhtiö on toimintansa alusta asti käyttänyt runsaasti eri alojen asiantuntijoita taatakseen parhaan mahdollisen tuotekehitystuloksen ja palvelun laadun. Useat tuotteemme ovat oman alansa markkinajohtajia ja pitkä kehityshistoria on hionut ne erittäin varmoiksi ja laadukkaiksi.

Yrityksen ensimmäiset sovellukset olivat toimialapohjaisia ohjelmistoja asianajo- ja oikeusaputoimistoille sekä holhouslautakunnille ja yleiseen edunvalvontaan kunnille. Myös velkasaneeraukseen yhtiö kehitti aikanaan ohjelmiston kunnallisille velkaneuvojille. Yritysten konkurssipesien hallintaohjelmistolla Pesällä on ollut paljon käyttöä erilaisissa suhdannevaihteluissa.

Yhtiö on menestyksekkäästi kehittänyt, myynyt ja markkinoinut tuotteitaan jo yli 25 vuotta. Oikeusaputoimistojen APU-ohjelmistot yhtiö lisensoi oikeusministeriölle vuonna 1999 ja lastensuojelua tukevan edunvalvontaohjelmisto Virhon yhtiö myi suurella 150 toimiston järjestelmäkaupalla Oikeusministeriölle vuonna 2009. Edelleen yhtiölle jäi ylläpito- ja kehittämisvastuu yleisen edunvalvonnan ostopalvelutoimistoista.

Case-ohjelmistoja yhtiö on toimittanut yli 250:lle asianajotoimistolle ympäri maata. Case-ohjelmisto on käyttäjien suosima ja siitä syystä se onkin markkinajohtaja asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa Suomessa. Vuoden 2009 alusta kehitteillä on ollut selainpohjainen WebCase-ohjelmisto, joka saatiin toimintakuntoon vuoden 2011 alussa ja ensimmäiset asianajotoimistot ottivat sen käyttöön kevään 2011 aikana. WebCase palvelin ympäristö uudistettiin vuoden 2014 alussa ja ohjelmistoa käyttää 40 toimistoa ympäri maata.