WebCase

Lakiasiain- ja asianajotoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä

WebCase on moderni selainpohjainen ohjelmisto, jonka koko käyttöliittymä on uudistettu entistä helppokäyttöisemmäksi. Tietokantana käytetään tehokasta, suurille datamäärille suunniteltua MySQL-tietokantaa, johon luottavat myös mm. Google, NASA, Nokia ja Intel ym. globaalit toimijat.

WebCasen palvelin ja tietokanta sijaitsevat erittäin turvallisessa ja valvotussa 24/7 SLA1 konehallissa, jossa tietojasi suojaavat mm varavoimajärjestelmä, kahdennetut kovalevyt, kahdennettu palvelin, erilliset varmuuskopiopalvelimet sekä päivittäiset varmuuskopiot. Lisäksi varmuuskopiointi on hajautettu. Myös WebCasen käyttö internetin yli on suojattu 2048-bittisellä SSL-salauksella.

WebCasessa on erilaiset rajapinnat, joilla se voidaan liittää taloushallinnon sähköisiin järjestelmiin (mm. eFina).

Siirtymällä WebCasen käyttäjäksi varmistat, että yrityksesi tiedot ovat varmassa turvassa ja silti aina saatavillasi olinpaikastasi riippumatta. WebCase:en myös saatavilla Asianajoliiton suosittelema MFA eli kaksivaiheinen tunnistautuminen.

WebCase on tarkoitettu asianajo- ja lakiasiaintoimistoille.

GDPR -tietosuoja-asetuksen edellyttämä tapahtumaloki

Tapahtumalokiin tallentuu merkintä (Kohdehenkilö, Juttunumero ja asia, Kohde/Valikko, Toimenpide, Aika sekä Käyttäjän tunnus ja nimi) seuraavista:

  • Jutun avaus/lisäys/poisto
  • Toimenpiteiden katselu/lisäys
  • Osapuolet -sivun avaus
  • Juttuarkiston avaus
  • Toimihenkilöt -rekisterin avaus/toimihenkilön poisto/salasanan vaihtaminen
  • Osoiterekisterin avaus/lisäys
  • Seuraavien tulosteiden avaus: Juttukortti, Jutun toimenpiteet, Saate, Osoitetarrat, Aikaseurantaraportti, Asiakaskortti, Asiakkaan jutut, Asiakkaat, Avoimet jutut, Arkistoluettelo, Fataljit, Hälytyslista, Jutturaportti, Juttudiaari, Toimenpideseuranta, Yhteenveto toimenpiteistä, Tarkista päivämäärät

WebCase-Juttu

WebCase-Juttu on asianajotoimistoille suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä. WebCase eroaa Case-ohjelmistosta siinä, että se on tarkoitettu käytettäväksi Internet-selaimella kuten Firefox. Tästä on etua nykyaikaisessa tietoyhteiskunnassa erityisesti tietoturvallisuuden ja joustavuuden kannalta. WebCase:en myös saatavilla Asianajoliiton suosittelema MFA eli kaksivaiheinen tunnistautuminen.

WebCase on Oikeusministeriön sertifioima ohjelmisto Romeo-järjestelmään, joten myös uudet sähköiset oikeusapulaskelmat onnistuvat. Katso sähköisen oikeusavun toimintaperiaate.

Palvelua kannattaa kokeilla, sillä monet asianajajat ovat kokeneet sen helpottavan arkea sekä nopeuttavan työskentelyä erityisesti ei-laskutettavien rutiinien osalta. Etätyöskentelymahdollisuus esimerkiksi kotoa käsin myös kerryttää nopeasti enemmän lisälaskutettavaa kuin ennalta arvaisi.

Joustavuus

Voit käyttää WebCasea millä tahansa Internet-päätteellä koska vain. Samaa tietokantaa voi käyttää myös useampi henkilö samanaikaisesti, vaikka toiselta puolelta maapalloa. Tietokoneen ei tarvitse olla edes oma, sillä WebCase ei tallenna koneelle mitään tietoja, ikinä, eikä sitä näin ollen tarvitse myöskään asentaa. WebCase ei ole raskas, joten käyttöön soveltuu vanhempikin tietokone, tai vaikkapa taulutietokone. WebCase on myös helppokäyttöinen, ja pääset helposti alkuun lyhyellä pikaohjeella, joka toimitetaan ohjelmiston mukana. Lisäksi laajempi ohje on sisällytetty itse WebCaseen.

Juttu-sivu

Juttujen hallinta ja selailu on helppoa intuitiivisen käyttöliittymän johdosta.

Osapuolet-sivu

Jutun osapuolet tallennetaan osoiterekisteriin, josta niitä voi lisätä kätevästi. WebCase osaa myös ilmoittaa jääviydestä automaattisesti.

Toimenpiteet-sivu

Toimenpiteiden lisääminen on nopeaa valmiista toimenpidehinnastosta, jonne voi lisätä toimenpiteitä myös itse. Hinnat saa halutessa tallennettua veroilla tai ilman veroja. Vaihtoehtoja on monia.

Laskut-sivu

Monipuolinen laskutus mahdollistaa myös osituslaskun, jossa yksi lasku jaetaan monen käyttäjän kesken. Laskut tallennetaan reskontraan seurantaa varten ja lisäksi arkistoidaan PDF-muodossa.

Otamme myös kehityskelpoisia ideoita vastaan käyttäjiltämme ja muokkaamme WebCasea käyttäjien toivomaan suuntaan.

Play Video
Scroll to Top