WebCase

Laskutusohjelma

Olemme valtakunnallinen IT-yritys ja digitaalisten järjestelmien valmistaja.

Olemme toimittaneet laskutusohjelma
ja ERP-ohjelmistoja asianajotoimistoille vuodesta 1988 lähtien yli kolmenkymmenen vuoden ajan.

Paras Laskutusohjelma

Esittely

WebCase on asianajo- ja lakiasiaintoimistoille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä

WebCase 2.0 on moderni ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka sisältää EU:n tietoturva-asetuksen GDPR: vaatimukset. Ohjelmaa voit käyttää mistä vain ja milloin vain. Ohjelmistossa on erilaiset taloushallinnonrajapinnat, joilla se voidaan liittää taloushallinnon sähköisiin järjestelmiin (mm. Netvisor, Talenom, Administer).

WebCasen ominaisuudet

WebCasen ehdoton etu on, että WebCase on Oikeusministeriön sertifioima ohjelmisto, joten myös laskuerittelyn lähettäminen Romeo-järjestelmään onnistuu WebCase:n kautta. WebCase:en on myös saatavilla optiona seuraavat ominaisuudet:

● Verkkolaskujen lähetys
● Kännykkäsovellus MobCase
● Kaksivaiheinen tunnistautuminen

~

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Webcasen tietoturva on korkealla tasolla nyt jo. Uudet uhkat ja hakkerien agressiivinen toiminta ja laaja yhteistoiminta on tehnyt sen, että WebCase:en on toteutettu myös asianajajaliiton suosittelema kaksivaiheinen tunnistautuminen, joka on optiona saatavissa.

Kaksivaiheisella tunnistautumisella varmistetaan, että kirjautuva henkilö on oikea.

Romeo ja sähköinen oikeusapulaskelma

WebCase:n yksi ehdottomista eduista on, että WebCase on Oikeusministeriön sertifioima ohjelmisto Romeo-järjestelmään. Tämä mahdollistaa sähköisten oikeusapulaskemien tekemisen ja lähettämisen.

Verkkolasku ja ePosti tulostuspalvelu

WebCase:en on saatavilla optiona mahdollisuus verkkolaskujen
lähettämiseen WebCase:sta. Verkkolaskuoperaatorina WebCasessa on Netbox Finland Oy. WebCase luo automaattisesti direktiivien mukaisen Finvoice-laskutusaineiston, kun lasku viedään reskontraan. Valitut laskut lähetetään Netbox Finland Oy: n välityspalveluun yhdellä klikkauksella,josta se välitetään laskun saajalle. Jos vastaanotajalla ei ole sähköistä laskutusta käytössä, lasku välitetään Postin tulostuspalveluun.

h

Yhteydet taloushallintoon

WebCase:ssa on myös saatavana optiona, eli lisäpalveluna, sähköinen laskutus rajapinta eri taloushallinnan järjestelmiin kuten:

● Netvisor
● Talenom
● Administer

Kännykkäsovellus MobCase

Mobcase tehostaa WebCase- ohjelmiston käyttöä ja mahdollistaa toimenpiteiden lisäämisen älypuhelimella missä tahansa ja heti niiden tapahduttua.
MobCase on linkitetty WebCase tietokantaan, jonka vuoksi Kännykkäsovelluksella lisättyjä toimenpiteitä voidaan muokata myös WebCase:n puolella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella ja kysy esittelyä.